Resirkulerbare laksebrett

Et bærekraftig alternativ til det tradisjonelle laksebrett
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

Miljøvennlige brett

100% resirkulerbar

FSC-sertifisert®

Vannbaserte blekk og limløsninger

Laget ved hjelp av en unik brettstruktur, som gir høy stivhet

Emballasje egnet for kalde og fuktige omgivelser

I en verden der resirkulerbarhet er nøkkelen, har vi utviklet et laminert brettprodukt som et bærekraftig alternativ til det tradisjonelle laksebrett. Våre resirkulerbare laksebrett er laget med 100% resirkulerbart materiale, vannbaserte blekk og lim. Det lar deg lage unike og praktiske laksebrett.

Resirkulerbare laksebrett

Laksebrettet skaper en sikker og forseglet emballasje for laks. Dette kan også brukes til andre lignende fiskeprodukter!

Vanlige spørsmål

Er dere sertifisert?
Ja, alle våre fabrikker er BRCGS-sertifisert. Alle våre resirkulerbare laksebrett er også FSC-sertifisert®.
Hva gjør dette produktet miljøvennlig?
Brettene som brukes på vår emballasje består av 100% resirkulerbart materiale. Plastfolien bruker 90% mindre plast enn tradisjonelle laksebrettet. Laksebrettet kan enkelt skilles fra plastfolie, noe som gjør pakken er enklere å resirkulere hjemme. Brettene i seg selv er FSC®- og PEFC-sertifiserte, og bruker null migrasjonsvannbaserte blekk og lim, noe som betyr at det ikke er noen skadelige biprodukter produsert av selve emballasjen når det resirkuleres. Dette gjør at brettene er til og med fullt veganske!
Hvilke utskrifts- og sluttalternativer har dere tilgjengelig?

Vi tilbyr resirkulerbart brett i gull, sølv og svart finish, samt full fargetrykk for å gi laksebrettene dine den fremtredende hylleappellen.

Vårt designteam hos Graphic Brands kan bidra til å gi liv til emballasjen din med vår designtjeneste.  Ta kontakt for å finne ut mer!