Emballasjeløsninger

Våre emballasjeløsninger

Emballasje er praktisk og økonomisk, det gir også enestående holdbarhet og produktbeskyttelse. Reflex bruker materialer av høy kvalitet, skreddersydd for å tilpasse dine spesifikke produktkrav.

Våre produktserier innen emballasje inkluderer ferdigproduserte poser og bager, trykt film, forseglingsfilm og emballasje som er digitalt produsert. 

Vi gir deg gjerne råd til å velge de beste formatene og materialene, samtidig som vi følger retningslinjene for bærekraft.

Sliding Linerless label on fruit punnet

Doybag

Doybag gir merkevarer en dynamisk hylle-appell, i tillegg bidrar doybag med å forlenge produktets levetid.

C-label example

Poser

 Vi tilbyr poser i forskjellige formater, fra stablede poser til utfoldbare poser til bruk på tvers i flere bransjer.

Sliding Linerless label on fruit punnet

Trykt film

Trykt film på rull er en tilpasningsdyktig emballasjeløsning, som lar deg bruke alle formater under form, film og forseglingsprossessen. 

Sliding Linerless label on fruit punnet

Forseglingsfilm

Høykvalitets fleksibl forseglingsfilmer, inkludert høy barriere for å få utvidet holdbarhet, med åpne- og lukkefunksjon fra Reflex.

digitally printed flexibles

Digitalt produsert

Emballasje som er digitalt produsert fra Reflex er funksjonell og har et lavt CO2 utslipp på en rekke utskriftsløsninger for ulike pakkeformater: poser, forseglingsfilm og trykt film på rull.

Usikker på hvilket produkt som passer best for deg?

Eller trenger du mer informasjon?

Vanlige spørsmål

Er produkter underlagt PPT?

Bekymret for plast?

Vi fortsetter å innovere våre produkter for å sikre at de er miljøvennlige og budsjettvennlige. Vi kan produsere produkter med minst 30% resirkulerbart innhold, noe som betyr at noen av produktene våre ikke er ansvarlige for plastemballasjeavgiften. Hvis du er usikker på skatten i forhold til produktet ditt, vennligst ta kontakt og teamet vårt hjelper deg gjerne.

Les vårt behov for å vite guiden her.

Hvilke produktfinisher har dere?

Alle våre produkter har et bredt utvalg av utførelser. Hver type finish er avhengig av materiale og format.

Hvilke trykk muligheter har dere?

Vi tilbyr både flexo og digital trykk, det avhengiger av prosjekt, tidssperspektiv, kostnader og preferanser.

Er dere sertifisert?

Ja, alle våre produksjonsanlegg er BRCGS sertifiserte, noe som betyr at alle våre produkter er kvalitetssikret, og er i henhold til juridiske lover.

Whitworths Flexible pouches

Resirkulerbar emballasje

All vår emballasje kan følge gjeldende OPRL-standarder ved hjelp av resirkulerbare monopolymerlaminater. Etter retningslinjene fra forhandlere og ORPL kan vi gi råd om de beste materialene og prosessene for å matche standarder og holde merkevarer oppdatert med retningslinjeendringer som påvirker resirkulerbar emballasje.

Official members of OPRL