Etikettmaskiner og utstyr

Reflex leverer produkter fra verdens ledende produsenter av etikettmaskiner og utstyr
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Om Reflex Systems

Reflex Systems ble etablert i 2006 for å imøte den økende etterspørselen fra våre kunder etter etikettmaskiner og tilhørende utstyr.

Reflex Systems er på vår Reflex fabrikk i Boston. De tilbyr et komplett utvalg av etikettmaskiner og tilhørende utstyr, hentet fra noen av verdens ledende produsenter.

Vårt team hjelper deg med å velge det beste utstyret til dine behov, budsjetter, prosjektomfang og logistiske utfordringer.

reflex systems logo
label printers

Etikettmaskiner

Vi leverer etikettskrivere som passer til dine behov. Reflex kan gi råd om en rekke utskriftsmetoder og deres fordeler, slik at du kan ta en fornuftig beslutning.

label dispenser

Etikett dispensere

Kostnadseffektive løsninger for å øke produktiviteten når du bruker flere etiketter, med en rekke manuelle, halvautomatiske og automatiske løsninger.

Programvare for etiketter - Bartender®

Bartender® fra Seagull Scientific er verdens mest pålitelige programvare for å designe og administrere etiketter. Finnes med alternativer som passer for de fleste bedrifter.

Flaske- og boksmerking

Utstyr produksjonslinjen din med vår flaske- og boksapplikatorer. Et alternativ som passer til de fleste applikasjonstyper.

shrink sleeve machine

Shrink sleeves-maskiner

Reflex samarbeider med E-Packaging for å levere og installere et stort utvalg av shrink sleeves-maskiner. Med det minste karbonavtrykket og lavest mulig pris, kan krympehylsemaskiner påføre opptil 15 000 beholdere på kun en time!

Barcode verfication

Verifisering av strekkoder

Spar penger ved hjelp av Reflex System for strekkode verifiseringssystemet. Ved å tilby godkjente verifiseringssystemer fra markedsledende leverandører.

Inkjet product coding

Koding av Inkjet-produkter

Komplett utvalg av blekkskrivere og forbruksvarer som bruker en rekke teknologier og blekkfarger, slik at du kan skrive ut på en rekke porøse og ikke-porøse underlag som kort, metall og tre.
Thermal Transfer Ribbons

Fargebånd

Reflex leverer fargebånd til de fleste applikasjoner og materialer. Alt fra de enkleste fargebåndene som er beregnet til papir og til fargebånd som skal tåle både varme og kjemikalier.
Vi lagerfører et stort utvalg.

rewinders

Spolemaskiner

Spoler du utskrevne etikettene for hånd? Spar tid, penger og energi ved å investere i en etikettspoler. Reflex er en ledende leverandører av etikettspolere.
promo flash labeller

Salgsfremmende etiketter

Vi tilbyr maskiner som egner seg til salgsfremmende etiketter. Robust og pålitelig maskin som sømløst kommer inn i produksjonslinjen og kjører opptil 60 meter i minuttet. Dette sparer deg for penger og kan forbedre produktpresentasjonen.

service support

Support

Vi forstår viktigheten av å minimere nedetid. Vår supportavdeling er bare en telefonsamtale unna, og er klare til å bistå med teknisk hjelp. 

Skreddersydde løsninger

I nesten to tiår har Reflex jobbet tett med kunder for å lage skreddersydde løsninger, som spesialiserer seg på produkter som har blitt ansett som «umulige å merke»!

Våre kunder har valgt oss på grunn av vår kunnskap, vennlighet, nyttige tilnærming og vårt forhold til noen av de beste maskinleverandørene.

Vi tilbyr etikettmaskiner som gir kostnadseffektive løsninger til kunder på tvers av en rekke bransjer, som f.eks.:

  • Matprodusenter
  • Øl, vin og brennvin
  • Mineraloljer/matoljer
  • Helse og skjønnhet
  • Medisin
  • Bil