Etikettmaskiner og utstyr

Reflex leverer produkter fra verdens ledende produsenter av etikettmaskiner og utstyr
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Om Reflex Systems

Reflex Systems ble etablert i 2006 for å imøte den økende etterspørselen fra våre kunder etter etikettmaskiner og utstyr merkeutstyr i verdensklasse

Reflex Systems ligger på vår Reflex Boston fabrikk, og tilbyr et komplett utvalg av etikettmaskiner og tilhørende utstyr, hentet fra noen av verdens ledende produsenter. 

Vårt team av eksperter vil guide deg gjennom prosessen med å velge det beste utstyret i henhold til dine behov, budsjetter, prosjektomfang og logistiske utfordringer. 

reflex systems logo
label printers

Maskiner for etikettskrivere

Vi kan levere etikettskrivere som passer best til dine behov. Reflex vil gi råd om en rekke utskriftsmetoder og deres fordeler, slik at du kan ta en fornuftig beslutning.
label dispenser

Etikett dispensere

Kostnadseffektive løsninger for å øke produktiviteten når du bruker flere etiketter, med en rekke manuelle, halvautomatiske og automatiske løsninger tilgjengelig.

Programvare for merking av bartendere®

Bartender® fra Seagull Scientific er verdens mest pålitelige programvare for å designe og administrere etiketter, med alternativer som passer de fleste bedrifter.

Flaske- og boksmerking

Utstyr produksjonslinjen din med våre flaske og boks applikatorer, med alternativer som passer til de fleste applikasjonstyper.
shrink sleeve machine

Krympe maskiner

Reflex samarbeid med E-Packaging for å levere og installere et stort utvalg av shrink sleev-maskiner. Med det minste karbonavtrykket og lavest mulig pris, kan krympehylsemaskiner påføre opptil 15 000 beholdere på bare en time!
Barcode verfication

Verifisering av strekkode

Spar penger og forhindre bøter ved hjelp av en Reflex System strekkode verifisering system. Ved å tilby godkjente verifiseringssystemer fra markedsledende leverandører.
Inkjet product coding

Koding av Inkjet-produkter

Komplett utvalg av blekkskrivere og forbruksvarer som bruker en rekke teknologier og blekkfarger, slik at du kan skrive ut på en rekke porøse og ikke-porøse underlag som kort, metall og tre.
Thermal Transfer Ribbons

Fargebånd

Reflex levere fargebånd for de fleste applikasjoner og materiale. Alt fra de enkleste fargebåndene som er beregnet for papir til fargebånd som skal tåle varme og kjemikalier.
Vi lagerfører et stort utvalg
rewinders

Spole maskiner

Spoler du utskrevne etikettene for hånd? Spar tid, penger og energi ved å investere i en etikettspoler. Reflex er en ledende leverandører av etikettspolere.
promo flash labeller

Promo Flash-merkere

En rekke robuste og pålitelige blitsmerke som sømløst kommer inn i produksjonslinjen og kjører opptil 60 meter i minuttet, sparer deg for penger og forbedrer produktpresentasjonen
service support

Ongoing Support

We understand the importance of minimising down-time and our 8-hour response rate and 96% first fix rate in unrivalled by other service providers in the UK. Our service engineers cover the length and breadth of the UK and are just a phone call away.

Skreddersydde løsninger

I nesten to tiår har Reflex jobbet tett med kunder for å lage skreddersydde merkeløsninger, som spesialiserer seg på produkter som har blitt ansett som «umulige å merke»!

Våre kunder valgte oss på grunn av vår inngående kunnskap, vennlige, nyttige tilnærming og forhold til noen av de beste maskinleverandørene.

Vi tilbyr etikettapplikatorer som gir en kostnadseffektive løsninger til kunder på tvers av en rekke bransjer, inkludert:

  • Matprodusenter
  • Øl, vin og spritis
  • Mineraloljer/matoljer
  • Helse og skjønnhet
  • Medisin
  • Bil