Nøytrale etiketter

Nøytrale etiketter for en rekke løsninger
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

Tilgjengelig i farger og nøytralt

Tilgjengelig i en rekke størrelser og formater

Flere limalternativer, avhengig av applikasjonen

Tilgjengelig i slitesterke materialer for ulike miljøer

Direkte Thermo eller Thermo Transfer etiketter

Perfekte for variabel utskrift

Nøytrale etiketter er ikke nødvendigvis så enkle, disse etikettene er de ukjente «heltene» i forsyningskjeden, og hvis etikettene faller av, kan forsendelser eller informasjon gå tapt. Limkvaliteten må derfor være tilpasset produktet som etiketten skal festes på, da det er helt avgjørende.

Etikettene kan for eksempel brukes der hvor variabel data skrives ut, eller hvor applikasjonen krever manuell påsetting. Materialet må i tillegg ha en skrivbar overflate som opprettholder lese- og skanneevne, ofte etter transport. Spolingen av etikettene må være riktig tilpasset deres applikasjonssystem for det optimale resultatet.

Nøytrale etiketter

Nøytrale etiketter kan appliseres på uendelige forskjellige produkter og emballasjer. Spesielt nyttig for mat- og emballasjeproduksjon hvor det er behov for å skrive ut individuell informasjon som vekt og pris.
De vanligste bruksområdene er:

  • Emballasje til frukt og grønnsaker
  • Ferdigprodusert matemballasje
  • Glass og hermetikk
  • Transport og logistikk

Vanlige spørsmål

Hvilke nøytrale etiketter tilbyr dere?
Vi tilbyr et bredt spekter av nøytrale etiketter, i ulike formater, størrelser, farger og materialer. Avhengig av ditt behov kan vi gi anbefaling på den beste løsningen på nøytrale etiketter.
Hvilke materialer og formater har dere tilgjengelig?
Vi har en rekke ulike materialer og formater tilgjengelig, vi kan også levere et mer bærekraftig alternativ. Avhengig av forespørsel kan vi gi anbefaling på de beste nøytrale etikettene tilpasset ditt behov.
Er dere sertifisert?

Ja, alle våre produksjonsanlegg er BRCGS-sertifiserte, noe som betyr at alle våre produkter er kvalitetssikret, og er i henhold til juridiske lover.