Folierte etiketter

Forbedre etikettene med foliering
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

Hot Foil er egnet til både små og mellomstore trykk

Perfekt for Premium produkter

En rekke utførelser og farger tilgjengelig

Holografisk folie

Hot foil kan trykkes på ulike materialer

Kombinasjon med digitaltrykk tilgjengelig

Reflex kan levere både Hot- og Cold foil. Foliering kan forbedre etiketten, noe som gir en ekstra følelse av førsteklasses finish. Dette kan bidra til at produktet skiller seg ut i mengden. 

Cold foil er ideelt for glatte underlag og ikke et tekstur underlag, siden trykket ligger helt inntil etikettoverflaten. Cold Foil bruker et UV-herdet lim og er perfekt for enkle Premium etikettdesign.

Hot Foil krever varme, et mer tilpasset materiale og det kan brukes på en rekke forskjellige etikettmaterialer og teksturer. Hot Foil kan også kombineres med preging/embossing. Hot Foil er ideelt for intrikate og detaljerte design.

Bruksområder til foliering

Vårt team på Reflex kan produsere folierte etiketter til en rekke ulike sektorer. Vi har spesielt lang erfaring med å produsere etiketter for Premium drikkemerker.

Vanlige spørsmål

Er etiketter med folie resirkulerbare?
Ja! Papirprodukter pyntet med folie kan resirkuleres i normale resirkuleringsordninger. Resirkuleringsanlegg som bruker sentrifugale rensere for å fjerne etiketter og lim, kan også fjerne folierte etiketter.
Øker prisen ved bruk av folie?
Benytter man førsteklasses finish, for eksempel folier, øker kostnaden. Vi samarbeider med markedsledende folieleverandører og har investert i de mest effektive foliemaskinene som vil bidra til å holde tilleggskostnadene nede til et absolutt minimum.
Hvilke materialer kan brukes til Cold foil?

Cold Foil er best på ikke-porøse materialer, men kan bukes på disse materialene:

  • Vanlig papir etiketter
  • Belagt papir
  • Papp
  • Plast
  • Krympe film
  • Film
  • IML