Designtjenester

Vårt kreative designbyrå, Graphic Brands, er her for å vekke interessen og beskytte merkevaren din.
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL
Lithographic printed brochures

Vårt kreative designbyrå Graphic Brands tilbyr en komplett løsning. Fra det kreative konseptet til trykk av etiketter og emballasje. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra merkevarebygging til produktfotografering og alt i mellom. Vårt in-house team av eksperter er klare til å hjelpe deg uansett hvilket stadie designet er på. Enten det er et helt nytt design innen matemballasje, produktfotografering eller en fysisk emballasjeprototype til testing, er vi klare for å hjelpe.

Med erfaring fra å jobbe sammen med små og store bedrifter, jobber teamet for å levere et enestående design, ofte med et stramt tidskjema og budsjetter.

Graphic Brands kreative tjenester:

Proof plus design
Artwork
l

Merkevaredesign

Vårt prisbelønte designteam har en unik fordel med å jobbe med både design og trykk. Vårt team har trykk i tankene. Det betyr at du aldri vil bli solgt en drøm som ikke kan trykkes. Vi tilbyr blant annet:

  • Emballasjedesign
  • Utforming av etiketter
  • Merkevaredesign
  • Merkevareidentitet
  • Digitalt design
  • Annonsering
  • Ekponering på utsalgssted

Merkevarestrategi

Trenger du hjelp til å finne ut hvem kundene dine er, hvordan du kan finne dem, eller viktigst av alt hvordan merkevaren din passer inn i markedet. Da kan teamet hos Grafiske Brands bidra til å definere din merkevare og strategier.

Grafikk og repro

Før et design sendes til trykk, er det viktig å sikre at alle retningslinjer for merkevaren, overholdelse av forskrifter, fargehåndtering, kopiering, fonter og trykk parametere er riktige, det er her Artwork- og Repo-teamet kommer inn. Teamet  sørger for at merkevaren ivaretas, og at det perfekte designet er klart til trykk, inkludert det å legge til forskriftsmessig informasjon og justere designet slik at det passer til våre maskiner.

Proof + Prototyper og design

Proof + er Reflex / Graphic Brands sin tjeneste som lar merkevarer administrere standardene sine tidlig i designprosessen, noe som bringer emballasjen til livet, uten å måtte produsere fullt opplag. Proof+ leverer trykklare korrekturer som samsvarer med eksakte utskriftsstandarder. Dette inkluderer luksuriøse utførelser og utsmykninger som lakk, folie, preging og embossing.

Våre designere bruker den nyeste teknologien til å produsere skreddersydde løsninger for dine emballasje behov. Ikke bare begrenset til CAD-design, men også materialvalg og skjæring – noe som gjør det mulig å lage nesten alle typer emballasje.

3D-gjengivelse og visualisering

Teamet med 3D-designere og animatører bidrar til å visuelt fortelle produktets historie og kan brukes til å bringe produkter til liv før de blir opprettet, bygge overbevisende markedsføringsbilder for nettstedet ditt, SoMe kanaler eller bedriftspresentasjoner.

Produktfotografering

Skape kreative bilder av høy kvalitet og visuelt virkningsfulle bilder. Brukes til å markedsføre produkter på tvers av en rekke medier, eller brukes i visuelle design. Produktfotograferingen vår har hjulpet kunder med å finne nye kunder, vinne priser og sikre investeringer.

Proof Plus
product photography