Designtjenester

Vårt kreative design byrå, Graphic Brands, er her for å vekke interessen og beskytte merkevaren din.
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL
Lithographic printed brochures

Vårt kreative byrå Graphic Brands tilbyr en komplett løsning. Fra merkevareoppfatning til produktfotografering og alt i mellom. Vårt interne ekspertteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med design- eller merkevareprosjekt, uansett hvilket utviklingsstadium det er på. Enten det er et helt nytt design innen matemballasje, produktfotografering eller en fysisk emballasjeprototype for testing, er vi her for å hjelpe deg.

Med erfaring fra å jobbe sammen med store og små bedrifter, jobber teamet for å levere enestående design som overgår de høyeste forventningene, ofte med et stramt tidskjema og budsjetter.

Graphic Brands kreative tjenester:

Proof plus design
Artwork
l

Merkevaredesign

Vårt prisbelønte designteam har en unik fordel med å jobbe med både design og et trykk fokusert tankesett på grunn av deres sammarbeid med Reflex, noe som betyr at alle ferdige design alltid vil være trykk klare. Vi tilbyr:

  • Emballasje design
  • Utforming av etiketter
  • Merkevaredesign
  • Merkevareidentitet
  • Digitalt design
  • Annonsering
  • Ekponering på utsalgssted

Merkevarestrategi

Trenger du hjelp til å finne hvem kundene dine er, hvordan du kan finne dem, eller viktigst av alt hvordan merkevaren din passer inn i markedet. Da kan teamet hos Grafiske Brands bidra til å definere din merkevare og strategier.

Grafikk og repro

Før et design sendes til trykk, er det viktig å sikre at alle retningslinjer for merkevarer, overholdelse av forskrifter, fargehåndtering, kopiering, fonter og trykkparametere er riktige, det er her Artwork- og Repo-teamet kommer inn. Teamet er sørger for at merkevaren ivaretas, og gir det perfekte designet som er klar til å skrives ut, inkludert å legge til forskriftsmessig informasjon og justere designet slik at det passer til trykkparametrene.

Proof + Prototyping og CAD-design

Proof + er Reflex / Graphic Brands prototyping-tjenesten som lar merkevarer administrere standardene sine tidlig i designprosessen, noe som gir emballasjen liv før de kjører en full produksjonsutskrift. Proof+ leverer trykklare korrekturer som samsvarer med eksakte utskriftsstandarder. Dette inkluderer tilsetning av luksuriøse utførelser og utsmykninger som lakk, folie, preging og embossing.

Våre interne CAD-designere bruker den nyeste teknologien til å produsere skreddersydde løsninger for dine emballasjebehov. Ikke bare begrenset til CAD-design, men også materialvalg og skjæring – noe som gjør det mulig å lage nesten alle typer emballasje.

3D-gjengivelse og visualisering

Teamet med 3D-designere og animatører bidrar til å visuelt fortelle produktets historie og kan brukes til å bringe produkter til liv før de blir opprettet, bygge overbevisende markedsføringsbilder for nettstedet ditt, SoMe kanaler eller bedriftspresentasjoner.

Produktfotografering

Skape kreative bilder av høy kvalitet og visuelt virkningsfulle bilder. Brukes til å markedsføre produkter på tvers av en rekke medier, eller brukes i visuelle design. Produktfotograferingen vår har hjulpet kunder med å finne nye kunder, vinne priser og sikre investeringer.

Proof Plus
product photography