Kartongemballasje for ferske råvarer og jordbruksvarer

Resirkulerbar kartong, esker og skåler
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

82 % mindre plast enn dagens pakker

Vegansk vennlige, vannbaserte blekk og lim

Fri for løsemidler

Tilgjengelig som 7 farges trykk foran/bak

Høy barriere for økt holdbarhet

Komposterbart lim for EN13432-emballasje

Vårt produktsortiment til ferske råvarer og jordbruksvarer er uendelige. Hvis det å bytte til bærekraftig emballasje er en nøkkelprioritet for din virksomhet, trenger du ikke lete lenger. Våre fullt komposterbare og resirkulerbare kurver og skåler er perfekte for jordbruk markedet.

Alle våre produkter bruker bærekraftig materiale, og enda viktigere er dets proprietære vannbaserte blekk og lim kjennetegnene til denne virkelig revolusjonerende teknologiske utviklingen i resirkulerbar emballasje.

Bruksområder

Våre resirkulerbare og fullt komposterbare (når du ikke bruker plast) kartong til ferske råvarer og jordbruksvarer kan brukes i et bredt spekter av ulike områder. Som inkluderer:

  • Urteplanter – Detaljhandel
  • Frukt og grønnsaker – Detaljhandel 

Vanlige spørsmål

Hvilke trykk alternativer har dere?
Vi tilbyr både flexo og digital trykk, som er avhengig av prosjekt, tidsskalaer, kostnader og preferanser.
Hva gjør disse produktene miljøvennlige?
Materialet som brukes består av 100% resirkulerbart materiale. Plastfolien bruker 90% mindre plast enn tradisjonelle emballasjen. Kartongen kan enkelt skilles fra plastfolien, noe som gjør pakningen enklere å resirkulere hjemme. Vi kan også tilby fullt komposterbare 100% plastfrie produkter. Kartongen i seg selv er FSC®- og PEFC-sertifiserte, og bruker ingen migrasjonsvannbaserte blekk og lim, som betyr at det ikke er noen skadelige biprodukter som blir produsert når emballasjen resirkuleres. Det gjør det til og med fullt vegansk vennlige!
Er dere sertifisert?

Ja, alle våre produksjonsanlegg er BRCGS-sertifiserte. Vi bruker også FSC®- og PEFC-sertifiserte materialer.