C-Wrap etiketter

Etiketter egnet for merking rundt skåler eller beger.
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

Reduserer emballasje og hylleplass samtidig som produktet får et stort område til merkevarebygging og produktinformasjon

Kan brukes som forsegling

Sikrer god presentasjon av produktet – festes på toppen av emballasjen

Rask applisering

Premium finish alternativer tilgjengelig, som foliering og taktile utforminger

En rekke utskrifter tilgjengelig, opptil 10 farger og med bakside trykk

Reflex produserer store mengder C-Wrap-etiketter hvert år.

C-Wrap etiketter passer best for merking rundt skåler og beger, utformingen av disse etikettene gir plass til merkevarebygging samt produktinformasjon. Etikettene passer  til et bredt spekter av ulike pakningsformer og størrelser.

C-Wrap etiketter

C-wrap etiketter brukes ofte på skåler og beger der etiketten oftest er festet på toppen, rundt sidene og på bunnen av forpakningen. Mest brukt til disse produktene:

  • Ferdigproduserte matvarer
  • Kjøtt, fisk og fjærkre produkter
  • Ferske råvarer

Vanlige spørsmål

Hvilke utførelser er tilgjengelige?
Vi tilbyr et bredt spekter av utførelser på C-Wrap etikettene, som kan inkludere spot lakk, myk touch lakk og folie. Vårt team hjelper gjerne med å velge de riktige alternativene basert på ønsket sluttprodukt.
Hvordan trykker dere C-wrap etikettene?
Vi trykker både flexo og digitalt avhengig av etikettkravene. Vi tilbyr også trykk på baksiden av etikettene, dette vil gi mer plass til produktinformasjon.
Har dere noen bærekraftige alternativer?

Vi tilbyr et bredt spekter av bærekraftige etikettmaterialer som har lave karbonavtrykk. Vi samarbeider med leverandører som har de beste bærekraftige materialene, uten at det går på kompromiss av etiketten. Alternativt til C-wrap-etiketten er Linerless etiketter – som har et lavere karbonavtrykk enn de tradisjonelle etikettene.