Ferdigtrykte etiketter

Perfekt for raske leveranser og etiketter av høy kvalitet
BE OM MER INFORMASJONGÅ TIL VANLIGE SPØRSMÅL

Fordeler og funksjoner

Lavt CO2-fotavtrykk – vi trykker kun den mengden du trenger, på grunn av rask produksjon

Perfekt for små volumer

Variabel data og serienummerering tilgjengelig

Ypperlig til prelansering av produkter

Design og artwork - vi kan designe produktene dine internt til både nye og eksisterende produkter

Rask behandlingstid og finish av høy kvalitet

Digitale etiketter er perfekte for merker som trenger trykte etiketter til en lavere kostnad og rask levering. Her har man også mulighet til å endre på etikettene etter hvert som produktene endres. Digitale etiketter har rask prokusjonstid med høy kvalitets finish.

Digitale etiketter

Vi investerer i den aller beste og nyeste teknologien, noe som betyr at vi er i stand til å produsere etiketter av en kvalitet som vanligvis bare oppnås via flekso-produksjon. Digitaltrykk gir større fleksibilitet enn tradisjonelle trykkprosesser, noe som gjør det til det perfekte valget for variabel data design.

Digital utskrift er perfekt for små bestillinger, og er den perfekte løsningen for førsteklasses produkter. Det kan leveres med en rekke utførelser, inkludert folier og lakk for et luksuriøst utseende.

Vanlige spørsmål

Hva er minimums bestillingsvolum?
Det er best egnet for et antall mellom 500 og 25.000 etiketter, men dette avhenger helt av etikett størrelse.
Er digitale etiketter kostnadseffektive?
Digitale etiketter kan være ekstremt kostnadseffektiv for små volumer på grunn av kort oppstartsprosess og rask produksjon.
Hva er variabel data utskrift?

Variabel utskrift er en type digitaltrykk som gjør det mulig å endre elementer i trykkprosessen. Det gjør at bedrifter kan tilpasse sine etiketter for å fortelle en historie, benytte dette til serie nummerering eller benytte ulike design i en trykkserie.