Reflex Gruppen kunngjør oppkjøpet av Barcom AS

08.31.2023

Reflex Group kunngjør oppkjøpet av Barcom AS

Reflex Group Ltd fortsetter å vokse i Norge gjennom oppkjøpet av Barcom AS 13. juni 2023.

Barcom AS har vært en pålitelig leverandør av etiketter og merkeløsninger i over 25 år. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert applikasjonsutstyr, termiske skrivere, strekkodeskannere og programvare. Oppkjøpet viser Reflex sitt fokus på det norske markedet og styrker posisjonen i Norge.

Oppkjøpet gjør at Reflex kan utvide sitt produktspekter i Norge og blir en totalleverandør av etiketter og merkeutstyr. Barcom vil sammen med Reflex Etikett AS (tidligere kjøpt opp av Reflex i 2022) kunne levere komplette løsninger innen merking.

Ian Kendall, administrerende direktør i Reflex Group, sier:

“Vi er glade for å legge til Barcom Labeling AS til vår portefølje. Deres ekspertise innen etiketter og merkeløsninger vil gi våre kunder et bredere spekter av produkter og tjenester”.

Morten Bakken, administrerende direktør i Barcom AS, sier:

“Vi er henrykte over å slå oss sammen med Reflex Group Limited. Dette oppkjøpet vil gjøre oss i stand til å fortsette å tilby kundene våre de samme høykvalitetsproduktene og tjenestene de forventer av oss».

Dette oppkjøpet er en del av Reflex Gruppens pågående satsing på å gi kundene best mulig produkter og tjenester i alle markedsområder.

Any questions about what is featured in this post?

We’re always happy to answer any questions or enquiries you may have.

You May Also Like…